Ik geef coaching, reiki en coaching aan kinderen

Mijn aanbod

Als je bij mij komt met een klacht of probleem, kijk ik ook naar de achterliggende oorzaak van dit probleem. Ik zie mensen als één geheel: lichaam, geest, gevoelens en energie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Om jou optimaal te kunnen begeleiden, bied ik daarom een behandeling die op alle vier de niveaus inwerkt. Met een combinatie van coaching en energetisch lichaamswerk werken we samen aan een duurzame verandering. Het doel is om jou in balans te brengen, waardoor je levensenergie weer volop kan stromen.

Bij de behandelingen maak ik gebruik van:

Met energetische massage kan ik door het masseren van drukpunten en licht schudden bepaalde blokkades opheffen. Welke onderdelen ik inzet verschilt per persoon.
Je kunt natuurlijk altijd zelf aangeven waar je behoefte aan hebt.

Behandelplan
Het aantal behandelingen dat nodig is, ligt niet van tevoren vast. Meestal is al na vier behandelingen aanzienlijke vooruitgang geboekt. Sommige mensen hebben minder of meer behandelingen nodig. We maken samen een behandelplan, zodat je van tevoren weet waar je aan toe bent.

100% natuurlijk
Om jou te kunnen helpen gebruik ik alleen 100% natuurlijke bronnen: levensenergie, gezonde voeding en de kracht van jouw eigen denken!